Kozmopolita sisak

kozmopolita sisak

A kozmopolita globalizmus veszélye — GLOBALISTÁK azok, akiknek meggyőződésük, hogy a huszonegyedik századi folyamatok túlnőttek a nemzetállami kereteken, s ahogyan a piac, a kereskedelem, a pénzügyek, a média, az internet, a közösségi hálózatok már államhatárok felett működnek, ugyanúgy a társadalomnak, az állampolgároknak is túl kell lépniük a nemzeti kötődéseken, az állami kereteken, és fel kell oldódniuk egy Világkormányzásban, Világtársadalomban.

kozmopolita sisak cheloo és andreea marin

Olyanná, aki manipulálható, alakítható, formálható a mindenkori nagyhatalmak érdekei szerint. Megszületett tehát egy Új Korszak New Ageamely alapjaiban eltérő a korábbi korokhoz képest!

Kozmopolita imádság temploma Harcos miniatűr, harcosok, küzdőtér, páncél png

Amíg korábban az volt a kérdés, hogy milyen politikai, ideológiai rendszerekben éljenek az emberek, addig a XXI. Az ember manipulálása, irányíthatóvá tétele, apró csavarrá tétele egy globalizált gépezetben, kozmopolita sisak nem más, mint Madách, Huxley, Orwell rémálmainak valóra válása, az új kozmopolita, globalista világ létrehozásának kísérlete. Korábban különféle politikai erők olyan szélsőséges ideológiai rendszereket akartak létrehozni kommunizmust, nácizmust, fasizmustamelyekben erőszak és megfélemlítés alkalmazásával kényszerítenek rá mindenkit, hogy alkalmazkodjon, illeszkedjen be és engedelmeskedjen a hatalomnak.

kozmopolita sisak a genitális szemölcsök veszélyesek

Így esett áldozatául sok százmillió ember a diktatórikus rendszereknek. De a totális rendszerekben mindig lesznek olyanok, akik megőrzik öntudatukat, identitásukat, amelytől meg akarják fosztani őket, ellenállnak, szervezkednek, illetve a rendszer megdöntésére törnek.

Sisak - Univerzijada 1987 Hrvatska - huhuhu.hu

Ez a diktatúra gyakorlóinak állandó gondokat okozott, még több erőszakhoz és gyilkossághoz vezetett, végül ezek a rendszerek az állandóan feléledő ellenállás miatt összeomlottak. A globális elit rájött ezekből a példákból, hogy a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás nem a kényszerítés, kozmopolita sisak az emberek tudatának olyan átformálása, amelynek a végén már ő maga helyesli és várja egy globális világtársadalom létrejöttét, amelyben minden identitását és kötődését elveszíti.

kozmopolita sisak hpv magas kockázatú c 02 pozitív

A világméretű globalista terv fontos amikor a szemölcsök eltávolítás után gyógyulnak az Európai Unió, amelyben a globalisták immáron nyílt sisakkal küzdenek azért, hogy az unióból egy szuperföderális Európai Egyesült Államok legyen, amelyben megzabolázzák az olyan szuverenista tagállamokat, mint Magyarország, vagy Lengyelország. Hírdetés A globalista csoportnak meggyőződése és pénzügyi érdeke, hogy a világ gondjaira csak a világtársadalom és a világkormányzás a megoldás.

kozmopolita sisak férfiak papilloma vírus tünetei

Céljaikhoz felhasználják a liberalizmusnak azt a mai, eltorzult változatát, amely szerint minden hagyomány, minden természetes közösség, mint a család, az egyház, a nemzet és az állam korlátozza az egyén szabadságát.

Szerintük az állam, a nemzet, a család, a hagyományos nemi szerepek, a kereszténység mind-mind kötöttség, amitől meg kell szabadulni. Azt hangoztatják, hogy csak az egyén számít, így hét és fél milliárd individualista egyéni, egyenrangú igazság létezik.

Kozmopolita sisak, A kozmopolita globalizmus veszélye - reproartinfo.hu

Céljaik középpontjában a fiatalok állnak, őket szippantják be a globalizmus és kozmopolitizmus fekete lyukába. Komoly eredményeket értek el az utóbbi tíz-húsz évben, gondoljunk a százhúsz országban jelenlévő Soros Alapítványok növendékeire, a nemzeti szuverenitásukat védő kormányok elleni tüntetésekre, a multicégek engedelmes alkalmazottaira, akiknek a lelkét a vállalat már régen megvette, s nekik már mindegy, hogy éppen New Yorkban, Szöulban, Tokióban, Londonban, vagy Budapesten dolgoznak, s gondoljunk például a Momentum nevű pártnak az Európai Kozmopolita sisak a saját nemzete ellen ágáló fiatal politikusaira, a globális elit hasznos idiótáira!

A klímahisztéria azért fontos nekik, mert ez egy valóban globális téma, melyen keresztül azt lehet bizonyítani, hogy kizárólag a globális intézmények segítségével lehet a problémát kezelni.

kozmopolita sisak intraductalis serdülőkori papilloma

Vagyis a klímavédelem kapu a globális kormányzás megvalósítása felé! A nemzetállam az utolsó akadály, amelyet el kell söpörni az útból. Meg is indult az átfogó támadás a szuverenitásukat védő kormányok és államok ellen, méghozzá több irányból.

Kozmopolita sisak

Egyrészt kívülről, a nemzetközi szervezetek felől ENSZ, az Unió Bizottsága és Parlamentje, a LIBE-Bizottságmásfelől alulról álcivil szervezetek próbálják átmosni az emberek agyát, megváltoztatni a társadalom hangulatát, illetve a legújabb koncepció az, hogy a renitens nemzetállamokkal szemben ellenálló önkormányzatokat kozmopolita sisak meg uniós pénzekkel támogatni, így gyengítve az állam befolyását.

És mi, Magyarok, itt vagyunk célkeresztben a törésvonal kellős közepén, mint a szuverenitás fontos bástyája!

kozmopolita sisak talált lapos szemölcsök

Fricz Tamás írása alapján.

Fontos információk