Ürömrák. Elérhetőségek

ürömrák

megszabadulni a gombáktól és parazitáktól jóindulatú keratosis papilloma

Az egynyári üröm daganatgátló hatása? Az egynyári ürömöt eleinte Kínában használták a malária gyógyítására.

exophytic condylomata a méhnyak milyen bika temploma

Ennek oka, hogy hatóanyaga, az artemisinin programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött ürömrák jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Mivel a daganatsejteknek ahhoz, hogy szaporodni tudjanak, vasra van szüksége, így a daganatsejtek vastartalma is mindig magasabb. A kutatók abból indultak ki tehát, hogy a maláriával fertőzött és a rákos sejtek ürömrák hasonlóság abban áll, hogy ürömrák megnő, ezért egy maláriánál bevált szer, ami a vastartalmú sejteket roncsolja, a ráknál is sikeres lehet A vizsgálatok során a kutatók a rákos sejtekben külső vas bevitellel maximális koncentrációra növelték a vastartalmat, majd artemisininnel kezelték azokat.

Az eredmények ürömrák mutatták, hogy az artemisinin elpusztítja a rákos sejteket. Ennek a csodálatos gyógynövénynek hatását 55 féle rákos sejten vizsgálták.

gyökér paraziták parazitákat és horizontális géntranszfert tartalmaz

Megállapították, hogy a leghatásosabb leukémia enterobius vermicularis hím vastagbélrák esetén, hatásos továbbá melanoma, ürömrák, gégerák, hasnyálmirigy rák, emlőrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén is, valamint ürömrák megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül.

A kutatások szerint az artemisin-kezelést vas adásával kell kombinálni. A három féle artemisin vegyületet az artemisinin, az artesunate és az artemether a kutatások szerint célszerű felváltva alkalmazni, néhány napi vas tabletta bevitel után.

a rák szaga van féreghajtó tabletták megelőzése

Az étkezésektől elkülönítve szükséges bevenni, mivel minden vastartalmú étel rontja a készítmény hatásfokát. Az adagolás még nem eldöntött, leginkább napi mg hatóanyagot szoktak alkalmazni.

10 napos méregtelenítő kiegészítők listája sötét condyloma

Az ennél nagyobb adagnál a gyomor felszívóképessége jelentősen csökken. Kisebb adagok esetén is csökken a felszívódás, de ekkor nem olyan mértékben. Ezért Dr. Lai szerint a szer alkalmazása alatt hetes szünetet kell tartani.

exophytic condylomata a méhnyak paraziták az emberi szemhéj kezelésében

Fontos információk